Social Media Marketing

Succesvol zijn op sociale media is meer dan een profiel hebben op de verschillende kanalen. Ontbreekt het je aan de juiste volgers? Final Draft helpt je op weg om van je merk een vaste waarde te maken op Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat,… Wij helpen je bij het uitzetten van een social media strategie, maken een contentplan op en vinden de juiste doelgroep. Op die manier staat je merk online in de kijker. Bij de juiste doelgroep en via je eigen kanalen en website, dat spreekt voor zich.

Maar daar stopt het niet. Je online reputatie moet blijvend opgevolgd worden. Leuke comments worden van een antwoord voorzien, negatieve reacties kunnen omgevormd worden tot een positieve conversatie.

Je eigen unieke verhaal vertellen, is belangrijker dan ooit. Dankzij mijn creativiteit en ervaring aangevuld met een opleiding in Social Media Marketing, voel ik naadloos aan wat past bij jouw merk en doelgroep.  Zelf aan de slag, een opleiding voor je medewerkers of het volledige traject uit handen geven? Alles is haalbaar en bespreekbaar.