Mijn verhaal

Zolang ik mij kan herinneren, ben ik verliefd op woorden, zinnen, boeken. Wat wil je later worden? ‘Schrijver!’ Geen twijfel mogelijk.

Germaanse Talen was voor mij dan ook een evidente keuze. Ik vulde die studies aan met een master bedrijfseconomie en recent een opleiding Sociale Media Marketing. Ook publiciteit en reclame hebben mij namelijk altijd kunnen fascineren. Al snel leerde ik om door de mooie beelden in magazines en op televisie te kijken en oog te hebben voor de visuals, de tekst, de lay-out en de achterliggende boodschap. Uiteraard is marketing en reclame constant in evolutie, maar net dat maakt het interessant. Meer dan ooit moeten merken een geloofwaardig, transparant en sterk verhaal vertellen.

Stiekem ben ik ook gek op illustraties en design, maar vraag me niet om iets herkenbaars uit mijn potlood te toveren. Al heb ik wel oog voor wat werkt en wat niet. Zoek je een marketeer die grote – of kleine – ideeën kan bedenken? Iemand die kan schrijven voor verschillende doelgroepen ongeacht het medium? Een freelancer die probleemloos samenwerkt met verschillende leden van je team zoals grafici, planners, designers of de boekhouder? Dan zijn we de perfect match!